Neden BoyamGelsin.com?

Neden BoyamGelsin.com?

 Neden Boyamgelsin.com'dan alışveriş yapayım? Güvenilir bir site mi? Bu soru daha önce sitemizden alışveriş yapmamış müşterilerimizin aklına gelen bir soru. Bu soruyu cevap vererek içinizi rahatlatmak istedik.

 

 

 Bilindiği üzere Türkiye'de bir çok pazaryeri mevcut hepimizin alışveriş yaptığı. BoyamGelsin olarak biz de bu pazar yerlerinde hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmet karşılığında müşterilerimizden de olumlu dönüş almaktayız. Ancak bu pazaryerleri de malumunuzdur ki satıcıdan sattığı ürün ücretnden belirli bir komisyon oranı alarak hizmet vermektedir. Ve bu da ürünlerin ücretinde özellikle büyük ambalaj boyalarda ciddi anlamda fiyat yüksekliğine sebebiyet vermektedir. Öreneğin %10 luk bir komisyon bile 1200 liralık bir üründe 120 Tl komisyon ücreti demek. Biz de bu komisyon ücretlerini pazaryerlerine vermek yerine müşterilerimizin aldığı üründe fiyatı düşürerek daha uyguna alışveriş yapmaları için BoyamGelsin.com sitesini kurduk.   

 

  BoyamGelsin.com adından da anlaşılacağı gibi tam bir boya sitesidir. İnşaat, sanayi, otomotiv ve mobilya boyalarını bulabileceğiniz bir sitedir. 2020 yılıyla beraber hayatımıza giren pandemide ticaret alışkanlıkları değişti.  2020 yılında Türkiye'de ilk kez online alışveriş yapanların oranı %25 tir. Biz de Tataroğlu Boya olarak Denizli'de perakende iş yerlerimizde vermekte olduğumuz müşteri memnuniyetli ticaret hayatımızı BoyamGelsin.com ile tüm Türkiye'ye taşımaya karar verdik. 40 yıllık DYO bayiliğimizin yanında, Filli Boya, Marshall, Casati, Fawori ve Polisan bayiliğimiz de bulunmaktadır. Ürünlerimiz orjinal ve faturalıdır.

 

 Telefonla da ulaşabileceğiniz mağazamızda mail order yöntemiyle kredi kartına 4 taksitten başlayan vade farksız ödeme avantajları mevcuttur. Siteden doğrudan alışverişlerinizde ise Türkiye'nin gözde eticaret firmalarının da kullandığı güvenli Paynet ödeme sistemi kullanılmaktadır. Sizleri de en kısa zamanda sitemizden alış verişe bekleriz. İyi günler :)

Etiketler: Neden,
Ağustos 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR